Ferrari tallile ennustatakse kaost

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Niki Lauda
Niki Lauda Foto: SCANPIX

Vormelilegend Niki Lauda arvas, et kriisis vaevleva Ferrari vormel-1 meeskonna probleemid võivad kujuneda kaoseks.


«Kunagi juhtis talli Ross Brawn, kes oli inglasena temperamentsete itaallaste meeskonnas suurepäraseks tasakaalustajaks, lisaks täiendas meeskonda oma saksa agarusega Michael Schumacher,» sõnas 70ndatel Ferrari rooli keeranud Lauda. «Nüüd juhivad meeskonda itaallased ning sellest võib kujuneda kaos.»



Endisest maailmameistrist vormelipiloot Kimi Räikkönen tulevikku ennustama ei hakanud, kuid soomlane tunnistas, et tema tall asub täielikult põhjas.



«Ka Hiina võistluse kohta ei ole palju öelda. Kurb, et tuli juba kolmas halb nädalalõpp järjest. Raskused jätkusid ja punkte ma ikka veel ei saanud. See ei aita midagi, aga vähemalt siit allapoole pole enam kuhugi liikuda,» ütles Räikkönen ametlikul veebilehel.


Räikköneni endine meeskonnakaaslane McLareni aegadelt, David Coulthard aga süüdistab just soomlast Ferrari nõrkuses.



«Kui ta veel minu meeskonnakaaslane oli, siis ma mäletan hästi, kuidas ta ei suutnud oma panust auto arendamisesse anda. Usun, et ta on siiamaani selline ning see on üks Ferrari probleemide põhjustest,» sõnas Coulthard. «Kimi on küll kiire, kuid auto arendamist silmas pidades väga nõrk. Usun, et Fernando Alonso saabumisega areneks Ferrari tohutult.»



Seitsmekordne maailmameister Michael Schumacher usub, et Ferrarit ei tasuks maha kanda.



«Saame olukorrast aru, kuid me ei anna alla,» rääkis Schumacher, «Ferrari pole kunagi alla andnud ja neid ei tohiks maha kanda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles