Nõmme Kalju puurilukk Rene Kaas lõpetab tippvuti

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rene Kaas(paremal)
Rene Kaas(paremal) Foto: Liis Treimann
Eesti jalgpalli meistriliiga klubi Nõmme Kalju kapten ja väravavaht Rene Kaas on otsustanud pärast käesolevat hooaega oma eluga edasi minna ja putsad varna riputada.

«Karjääri hindan väga toredaks. Võin öelda, et Eesti mastaabis olen olnud tipptasemel väravavaht. Kahjuks kaugemale erinevatel põhjustel ei jõudnud,» kommenteeris Kaas Nõmme Kalju kodulehe vahendusel.«Peamisi põhjusi miks ma lõpetan on see, et jalgpall võtab tänasel päeval minult rohkem, kui tagasi annab, ehk siis olen natuke väsinud sellest Eesti jalgpallist ja tunnen juba ammu, et on aeg eluga edasi minna. Tunnen samas, et ma ei viitsi ka enam oma panust anda, kui alaliitu juhitaks nii nagu seda tehakse praegu»

Oma karjääri jooksul jõudis Kaas kanda lisaks Kalju rüüle veel, FC Lelle, FC Flora, Pärnu Tervise, FC Elva, Viljandi Tuleviku, FC Kuressaare, FC Valga ning ka Narva Transi mänguvormi.

Nõmme Kalju jalgpallimeeskond tänab Rene Kaasi Kaljus veedetud hooaegade eest ning soovib talle võitluslikku ja edukat hooaja lõppu ning edu ka jalgpalliväliselt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles