Ojamaa: treener sooviks mind laenule anda

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa
Henrik Ojamaa Foto: Mihkel Maripuu
Suvel Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste esiliiga klubi Derby County’ga ühinenud Henrik Ojamaa loodab jaanuaris kindlasti laenulepingu alusel mõnda teise võistkonda siirduda.

Kuigi Derbyt on sel hooajal tabanud uskumatu ebaõnn – vigastatud on kõik meeskonna põhiründajad – pole 18-aastane eestlane veel peatreeneri Nigel Cloughi valikusse mahtunud ja põhikoosseisus väljakule pääsenud.

Pärast mitmeid kaotusi on Derby 24 meeskonna konkurentsis langenud turniiritabelis nüüd 20. kohale. 15 mänguga on meeskond kogunud vaid 14 punkti.

«Olen treeneriga sel teemal ka rääkinud, kuid ta otsustas võtta paar kogenud meest laenule,» selgitas Ojamaa. «Pean veel oma aega ootama. Treener ei taha esiliigas nii noori mehi kasutada.»

Kuigi vahepeal soovis eestlane laenulepingu alusel siirduda mõnda madalama liiga võistkonda, siis sellest siiski asja ei saanud.

«See klubi, kes mind tahtis ei saanud kahjuks eriluba,» sõnas Ojamaa. «Eks tuleb sellega edasi tegeleda.»

Ojamaaga sama meelt on ka Derby juhendaja, kes tahaks, et eestlane hangiks madalamal tasemel veel kogemusi.

«Peatreener soovib, et läheksin laenule,» rääkis noor ründaja. «Vaatan jaanuaris kindlasti üle, millised võimalused mul tekivad.

Samas hindab eestlane Derbys veedetud aega kõrgelt. «Trennides olen suutnud ennast heast küljest näidata. Ka reservide eest mängides olen küllatki edukalt esinenud,» leidis eestlane ka positiivset.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles