Tallinn toetab iluuisutamise EMi ettevalmistamist poole miljoni krooniga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti suurim lootus kodusel EMil on Jelena Glebova.
Eesti suurim lootus kodusel EMil on Jelena Glebova. Foto: AP/Scanpix

Vastavalt Tallinna linnavalitsuse korraldusele eraldati reservfondist Tallinna Spordi- ja Noorsooametile 500 000 krooni MTÜ Eesti Uisuliit poolt Euroopa meistrivõistluste korraldamise kulude osaliseks katmiseks.

Iluuisutamise EM peetakse Tallinnas tuleva aasta 18.-25. jaanuarini.

Tallinna abilinnapea Kaia Jäppineni sõnul on need kõrgeimad tiitlivõistlused, mida seni Tallinnas ja kogu Eestis iluuisutamises on peetud.

«Sellise tippspordi ürituse korraldamine on suureks auks nii riigile kui ka Tallinnale. Sport on kahtlemata üks osa tänapäeva kultuurist ning Euroopa meistrivõistluste läbiviimine Tallinnas on justkui avalöök 2011. aasta Euroopa kultuuripealinna tutvustavale kampaaniale,» märkis Jäppinen. «Tallinn on alati väärtustanud rahvusvaheliste suurvõistluste läbiviimist pealinnas. Kuna meie spordiürituste korraldajad on väga heal tasemel, siis ka see on üks võimalus Eesti ja Tallinna renomee tõstmiseks rahvusvahelisel areenil.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles