Eestist pärit mees võib saada Venemaa koondise peatreeneriks

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valeri Karpin
Valeri Karpin Foto: ITAR-TASS

Narvast pärit endine Venemaa koondise jalgpallur Valeri Karpin võib saada sama riigi esindusmeeskonna peatreeneriks. Lõppenud hooajal juhtis Karpin Moskva Spartaki meeskonna Venemaa meistriliigas hõbedani.

Venemaa Jalgpalliliidu presidendi kohusetäitja Nikita Simonjan rääkis Moskva Spartaki jalgpalliklubi kodulehel avaldatud intervjuus, et Karpini tegutsemine avaldas talle sügavat muljet.

Simonjan meenutas, et Karpin võttis meeskonna üle hooaja keskel ning üsna keerulises olukorras, kuid suutis katsumusest auga välja tulla. Seejuures polnud endisel tippmängijal treenerina kogemusi.

«Karpini retsept oli lihtne, ta kehtestas distsipliini – sisemise, treeningute ning mängulise,» rääkis Simonjan. «Võime teha järelduse, et Venemaa on saanud juurde treeneri, kes tulevikus ei pruugi piirduda vaid Spartaki treenimisega, vaid sobib ka koondise etteotsa. Olen selle poolt, et koondisega töötaksid meie oma treenerid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles