MK-etapp Coté Picarde oli Eesti ratturitele taas õnnetu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Grand Prix 2012. Pildil Mihkel Räim.
Tartu Grand Prix 2012. Pildil Mihkel Räim. Foto: Margus Ansu

Eesti U23 maanteerattasõidu rahvuskoondis jätkas kevadist võistlushooaega eile Prantsusmaal toimunud Coté Picarde'i ühepäevasõiduga, mis eestlastele oli väga õnnetu ning tulemust keegi kirja ei saanud.

Võidusõit eestlastele õnnelik ei olnud ning probleeme oli mitut sorti. «Ka eile seiras meid ebaõnn ning midagi rõõmustama panevat ei ole. Sõit oli kiire ning küljetuul tegi oma töö. Lisaks oli Mihkel Räimel jällegi rattaga probleeme ning Oskar Nisu jalgrattal murdus tagakäiguvahetaja kõrv kõveraks. Mõlemad mehed olid head sõitu tegemas, kuid ebaõnne tõttu ei õnnestunud kõrgete kohtade nimel lõpuni heidelda,» lausus U23 maanteerattakoondise juhendaja Riho Räim.

178,6-kilomeetrise võidusõidu esikoht läks Jens Wallaysile (Belgia), kes edestas Thomas Boudat (Prantsusmaa) ja Soren Kragh Andersen´i (Taani).

«Kui Mihkel Räimel ja Oskar Nisul rattaga probleemid tekkisid, olid nad kenasti juhtgrupis. Paraku tabasid neid just tehnilised probleemid. Samas jõuavad ka teised koondise noormehed korralikult sõita, kuid kohati on probleeme grupis positsioneerimisega, mis taolistel sõitudel on väga oluline,» lisas Räim.

Laupäeval asub koondis stardijoonele Hollandis toimuvale ZLM Tour kolmandale hooaja maailmakarikaetapile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles