Brasiilia jalgpallikoondise peatreener valis välja MMile sõitva koondise

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallikoondis.
Brasiilia jalgpallikoondis. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luiz Felipe Scolari teatas, et ta on välja valinud need 23 meest, kes esindavad suvel Brasiilias toimuval MM-finaalturniiril nende koondist.

Lisaks avaldas Scolari, et ta valis välja ka neli kaptenit. Brasiilia koondise juhendaja nimetas auväärsesse ametisse Thiago Silva, David Luizi, Julio Cesari ja Fred’i, kirjutab Reuters.

Ajakirjandusele Scolari siiski tervet MM-koosseisu veel ei avaldanud. «Minu jaoks kahtluseid ei ole, kuid pean ootama, millal liigad hakkavad lõppevad. Kunagi ei tea, mis võib juhtuda,» sõnas Scolari ning lisas, et koosseisu ei ole ta avaldanud ka oma abimehele Carlos Alberto Parreirale. «See ei ole enam saladus, kui seda teab kaks inimest. Isegi mitte juhul, kui teiseks inimeseks on sinu naine.»

Samas andis Scolari lisaks kapteni nimedele koosseisu osas veel ühe vihje. Nimelt avaldas ta lootust, et Madridi Atletico alistaks Meistrite liiga poolfinaalis Londoni Chelsea, kuna siis saaksid Chelseas mängivad brasiillased Oscar, David Luiz, Ramires ja Willian MMi eel rohkem puhata.

Veel lisas Scolari, et MMile sõitmisega võivad arvestada Tottenhami poolkaitsja Paulinho ja FC Barcelona staar Neymar. Seega on 23st nimest praeguseks selged 9.

Scolari teatab avalikult MM-koosseisu 7. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles