Vettelit süüdistatakse Saksamaa GP leiges publikuhuvis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Möödunud nädalavahetusel sõideti Saksamaal Hockenheimi ringrajal vormel-1 sarja järjekordne etapp, mis üllatas üsna tühjade tribüünide ja leige publikuhuviga. Erinevad vormeliringkondade inimesed on avaldanud arvamust, et rahva väheses huvis võib süüdistada neljakordset maailmameistrit Sebastian Vettelit.

Red Bulli tiimis sõitev Vettel kritiseeris sel aastal varasemalt uusi mootoreid, sest käesoleval hooajal sõidetakse vanade V8 mootorite asemel V6 mootoritega. Vetteli sõnade järgi kõlavad uued vormelid nagu s**t.

«Ei, see ei tule kasuks,» kommenteeris Vetteli käitumist konkurendi Mercedese meeskonna juures töötav Toto Wolff. «Aasta alguses materdasime selle ala maha ja selles on meist paljud süüdi,» lisas Wolff siiski, et ka teised sarja kritiseerijad võivad publiku väheses huvis süüdi olla.

«See ei tulnud kindlasti kasuks, et Sebastian valas oma pahameele uue vormel-1 auto peale välja ja andis hunniku intervjuusid selle kohta, kui halb F1 sari nüüd on ja et seda ei tasugi vaatama tulla,» kritiseeris Vettelit ka üks sarja nõuandjatest Kathja Heim. «Neljakordse maailmameistri ja sakslasena kuulavad inimesed teda rohkem kui müügiinimesi,» vihjas Heim, et Vetteli sõnad võisid mõjutada just konkreetselt Saksamaa GP publikunumbreid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles