Hunt ja Bengals alustasid viimast hooajaeelset laagrit

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt treeninglaagris.
Margus Hunt treeninglaagris. Foto: bengals.com

Cincinnati Bengalsi äärekaitsja Margus Hunt alustas meeskonnaga hooajaeelset laagrit, kus mängijad saavad kaitsmed peale panna ja üksteist treeningute käigus täiega rammida. Esimesel päeval olid kavas kehalised katsed, et näha, millega mehed vahepealsel ajal tegutsesid. Hunt rassis trenni teha ja on mullusest viis kilo raskem.

"Kuidagi lihtsalt tulid need kilod juurde," selgitas Hunt Postimehele. "Eks jõusaalis sai kõvasti tööd tehtud ja muidugi suur pingete langevus hooajast aitas ka kaasa. Samas ei osanud oodatagi et sedasi kaalu juurde tuleb. Kui aprillis Cincinnatisse tagasi läksin, oli kaal koguni 140 kg lähedal. Natuke suutsin langetada kui minilaagrites väljakul trenni tegin. Treeneritele meeldis, mida nad nägid, seega ei pidanud kaaluga enne viimast laagrit jändama."

Esimese treeningmängu peab Bengals 7. augustil Kansas City Chiefsi vastu. Hooaeg algab 7. septembril, kui kohtutakse võõrsil Baltimore Ravensiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles