Prins: tegime mängu lõbusamaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Igor Prins
Igor Prins Foto: SCANPIX

Kodus Poola tippklubi Poznani Lechi 1:0 võiduga üllatanud Nõmme Kalju jalgpallimeeskond pidi Euroopa liiga 2. eelringi kordusmängus tunnistama vastaste kindlat 3:0 paremust ja langes konkurentsist, kuid peatreener Igor Prins (pildil) hindas tänavusi euromänge siiski positiivselt.

«Kodune mäng oli meie suur võit ja vastane tige, seega olid nad Poolas algusest peale jubedalt valmis ründama,» sõnas Prins kordusmängu kohta. «Ega me peale kaitsmise seal suurt teha ei saanudki. Teisel poolajal tegime aga õnnestunud vahetuse (platsile toodi ründaja Jarmo Ahjupera – toim) ning saime oma mängu käima. Nad ei jõudnud ka kõik 90 minutit pressida ja tegime selle mängu endale natuke lõbusamaks. Viimane värav tuli muidugi juba päris lõpuminutil, aga kokkuvõttes tegutsesime minu arvates väga positiivselt,» hindas Prins kahte kohtumist Poola eelmise hooaja hõbedameeskonnaga.

Koduliigas ootab Kaljut ees põnev heitlus, sest 20 liigavooru järel on kolm esimest meeskonda – Flora, Levadia ja Kalju – vaid nelja punkti sees. «Ei usu, et kellelgi siin mingit eelist on, tingimused on nüüd pärast eurosarjade lõppu kõigile võrdsed. August tuleb väga oluline kuu, sest tipud mängivad omavahelisi mänge ja ma usun, et liigatabelis lähevad paljud asjad paika,» leidis Prins.

Oma 21. vooru kohtumise pidas eile liidritest esimesena Levadia ning pidi Infonetilt koduplatsil vastu võtma 2:3 kaotuse. Avapoolajal 2:0 juhtima pääsenud, kuid seejärel Levadial viie minuti jooksul viigistada lasknud Infoneti võiduvärava lõi 77. minutil Manucho.

Tõelise väravasaju korraldasid Tartu Tammeka ja liigatabeli viimane Jõhvi Lokomotiv, lõpetades kohtumise 3:3 viigiga. Seejuures mängis Jõhvi viimased veerand tundi arvulises vähemuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles