Harting jätkas vägevat seeriat ning unistas bratwurstist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Harting
Robert Harting Foto: SCANPIX

Kettaheitja Robert Harting püsib jätkuvalt heas hoos ning vägilane tuli läinud nädalavahetusel kaheksandat korda järjest Saksamaa meistriks. Vihmases Ulmis peetud võistlusel piisas võiduks kettakaarest, mis kandus 66.67 meetrini.

Maailma parima kettaheitja selja taha jäid kodusel mõõduvõtul Martin Wierig (64.94) ja Daniel Jasinski (63.66). Vaatamata vihmale püsis Harting heatujuline ning oli võidu üle rõõmus. «See oli tegelikult päris mõnus, kui me kõik koos ühe vihmavarju all seisime. Täiuslikkusest jäi puudu ainult üks bratwurst.»

Nüüd, kui kodune meistritiitel on kaitstud, vaatab Harting juba Zürichis toimuva EMi suunas. Valitseva olümpiavõitja, Euroopa meistri ja maailmameistri peas on vaid võidumõtted. «Homme peab jälle treenima hakkama. Hoian hetkel kolme suurimat tiitlit, mis selles maailmas võimalikud on, ning ma ei kavatse mitte ühestki loobuda,» sõnas ta pärast Saksamaa meistritiitli kaitsmist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles