Borussia pakub Schweinsteigerile omapärast abipaketti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger
Bastian Schweinsteiger Foto: SCANPIX

Pärast jalgpalli MMi lahvatas Saksamaal veidi kummiline skandaal, kui Müncheni Bayernis leiba teeniv Bastian Schweinsteiger ühes baaris koos fännidega Dortmundi Borussia mängijaid ja fänne solvavat laulujuppi esitas. Schweinsteiger vabandas ning Borussia võttis vabanduse vastu, pakkudes samal ajal rivaalile tögavat abipaketti.

Schweinsteiger esitas baaris koos fännidega lauluviisi, kus nimetas Borussia mängumehi hoorapoegadeks. Hilisemas vabanduses teatas ta, et tegemist on teada-tuntud fännilauluga ning kedagi isiklikult solvata ta ei tahtnud. Pigem on Schweinstegeri läbisaamine Dortmundi meestega hoopis üsna hea. Eraldi tõi ta välja oma soojad suhted Dortmundi fännide ja meeskonna vaimse juhi Kevin Grosskreutziga. Borussia võttis vabanduse vastu ning lubas meest vajadusel ka laulmistundidega aidata.

Ka Grosskreutz teatas, et koondisekaaslase peale ta viha ei pea ning tänas Schweinsteigerit hoopis tema toe eest MMil. Nimelt oli Grosskreutzil raskusi varumehe rolliga toime tulemisega, kuid Bayerni mehe tugi aitas tal suurturniiril oma kohta leida ning seda nautida.

«Hea Bastian Schweinsteiger,» kõlas Borussia ametlikul Facebooki küljel avaldatud kirja algus. «Pole probleemi, kuid sa jood pärast MMi võitmist paar õlut, lased auru välja ning laulad laulu, mille sõnadele sa erilist tähelepanu ei pööra. Meie jaoks oled sa alati olnud aus mees ning loomulikult aktsepteerime me sinu vabandust. Soovime sulle ilusat puhkust.»

Lõppu lisas Dortmund aga järgmise pakkumise: «PS. Su lauluhääl on võimalik paika saada. Kui vajad laulmistunde, siis anna meile teada. Aitame sind hea meelega!»

Dortmund ja Bayern kohtuvad Saksamaa superkarika kohtumises 13. augustil. Möödunud aastal jäi samas mängus seisuga 4:2 peale Borussia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles