Laupäeval toimuvad heitefestival ja heitjate seeriavõistluse finaaletapp

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heitjate seeriavõistlus.
Heitjate seeriavõistlus. Foto: Heitjate seeriavõistlus

Laupäeval, 30. augustil toimub Audentese staadionil heitefestival. 

Päev algab kell 11.00. Lastel on võimalik heitealasid proovida, neid on juhendamas omaaja parimad eesotsas Aleksander Tammerti, Margus Tammaru ja Sulev Lepikuga. Igale osalejale meeneks diplom ja väikene kingikott. Saame hinnata ka Getter Jaani sportlikku vormi, kell 13.00 tuleb lavale just tema.

Eeskujulikult on kohal odasoldatid Risto Mätas, Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt. Martin Kupper püüab tuult ja uut isiklikku rekordit kettaheites. Naiste samal alal võistlevad Kätlin Tõllasson ja Anu Teesaar, viimane ihkab ka tänavust seeriavõistluse üldvõitu. Sama tiitlit soovib ka Kätlin Piirimäe, tehes kaasa kuulitõukes.

Kuulitõukes on platsil meeste üldvõitu püüdev Kristo Galeta. Vasarat keerutavad nagu ikka Kati Ojaloo, Martin Lehemets, Mart Olman.

Heitjate seeriavõistlusel on kavas kõik heitealad. Vasaraheitevõistlus toimub algusega kl 13 TTÜ staadionil. Teistel heitealadel selgitatakse paremik Audentese staadionil, kus võistlused algavad kl 14.30. Võistluse detailse ajakava leiab Eesti Kergejõustikuliidu kodulehelt.

Pikkade traditsioonidega heitjate seeriavõistlus toimub juba 45. korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles