Puštov: näitasime taas, et saame Eesti tippudele vastu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju ja Infoneti kohtumine.
Nõmme Kalju ja Infoneti kohtumine. Foto: Erik Prozes

Jalgpalli Eesti meistriliigas Nõmme Kalju vastu kaotusseisust välja tulnud ja 1:1 viigi kätte saanud Infoneti peatreener Aleksandr Puštov oli rahul mängupildiga, kuid mitte viigipunktiga.

«Näitasime taas, et pakume konkurentsi kõigile tippmeeskondadele. Oli selline mäng, nagu ootasime – palju võitlust ja emotsioone. Aga meeskond näitas teisel poolajal iseloomu, sellega olen rahul. Õnnestus lõhkuda vastase mängu, (Hidetoshi) Wakuid ja (Tarmo) Neemelot kontrolli all hoida,» leidis Puštov.

Peatreener avaldas usku, et Kaljuga sel hooajal nüüd kaks korda viiki mänginud ja ühe korra platsil 0:1 alla jäänud, ent hiljem tehnilise võidu tabelisse kirja saanud Infonet suudab pärast koondisemängudest tingitud pausi oma esitusi veelgi parandada. «Meil on nüüd mitu poissi erinevate Eesti koondiste juures. Vormi hoidmiseks peame Lätis ühe treeningmängu Jurmala meeskonnaga. Ja usun, et meie mängupilt läheb tänavu veel paremaks,» oli Puštov enesekindel.

Endine Kalju mängija, talvel Infoneti ridadesse kolinud Tanel Melts oli samuti pärast lõpuvilet pigem rahulolev. «Oleks võinud võita, aga ka 1:1 oli meile hea tulemus. Küll me veel selle valemi ka leiame, et Kaljule ära teha!» lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles