Video: paduvihm tekitas Austini ringrajal kaose

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaos Austini ringrajal.
Kaos Austini ringrajal. Foto: Ekraanitõmmis videost

Sportautode kestvussõidu MM-sarja etapp USAs Austini rajal tuli katkestada, kuna äikesetorm ja paduvihm muutsid raja liialt ohtlikuks.

Vihma saabumisel langes selle esimeseks ohvriks sõitu juhtinud Toyota TS040 HYBRID Nicolas Lapierre'iga roolis, mis sõitis tagasirge lõpus rajalt välja ja jäi kruusasele turvaalale kinni. Kohe liitusid Lapierre'iga kaks AF Corse võistkonna Ferrarit ning õige pea ka Porsche LMP1 rooli keeranud Timo Bernhard, kes eksis samas kohas. Seejuures oli Bernhard äsja lasknud autole alla panna vihmarehvid.

Tükiks ajaks katkestatud sõidu võitis lõpuks Audi kolmik Benoit Treluyer, Marcel Fässler ja Andre Lotterer, kes edestasid Audi teise auto rooli keeranud tiimikaaslasi Tom Kristenseni, Loic Duvali ja Lucas di Grassit. Kolmanda koha sai lõpuks ikkagi Toyota tiim, kus sõitsid Lapierre, Anthony Davidson ja Sebastien Buemi. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles