Zopp jõudis Rootsis veerandfinaali, Ivanov kaotas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: SCANPIX

Jürgen Zopp jõudis Jönköpingi 15 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITFi tenniseturniiril veerandfinaali, kui alistas teises ringis 31-aastase rootslase Stefan Borgi (ATP 1601.) 6:3, 6:3.

Zopp lõi seitse ässa ja tegi kaks topeltviga. Ta murdis vastase pallingu viiel korral, kuid loovutas ka ise kaks servigeimi. Oma pallingul teenis Zopp 65 %, vastane 49 % punktidest. Zopp domineeris kohtumist, kuid ainus ärev hetk oli teise seti algus, kus ta esimeses geimis oma pallingu kaotas. Veerandfinaalis kohtub Zopp rootslase Patrik Rosenholmiga (396.).

Vladimir Ivanov kaotas aga šveitslasele Adrien Bosselile (393.) 0:6, 7:5, 2:6. Ivanov kaotas algatuseks seitse geimi järjest, kuid murdis teises setis seisul 1:1 vastase pallingu. Bossel võttis küll ühe servigeimi tagasi, aga seisul 5:5 murdis Ivanov uuesti ja otsustavalt.

Kolmas sett lõppes nii nagu mäng oli alanud – seisult 2:2 kaotas Ivanov neli geimi järjest. Eelmisel turniiril Falunis oli Zopp Bosselit võitnud 6:2, 6:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles