Manchester United päästis viimastel minutitel viigipunkti

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marouane Fellaini väravat tähistamas
Marouane Fellaini väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas võõrustas West Bromwich täna Manchester Unitedit. Kodumeeskond asus mängu küll kahel korral juhtima, kuid lõpuks suutis United välja võidelda 2:2 viigi.

West Bromwich asus mängu juhtima juba 8. minutil, kui pommlöögi saatis väravasse Stephane Sessegnon. Poolajapausil vahetas United väljakule Marouane Fellaini, kes kõigest kolm minutit hiljem kaunist löögist mänguseisu viigistas. Kodumeeskond läks taas juhtima 66. minutil Saido Berahino löögi järel. West Bromwich oli juba võidule väga lähedal, kuid Daley Blindi kauglöök kolm minutit enne normaalaja lõppu tegi seisuks 2:2.

Manchester United on kaheksa vooruga kogunud 12 punkti ning paikneb liigatabelis kuuendal kohal. Liidrist Londoni Chelseast jäädakse maha kümne punktiga. Samal ajal asub neljas koht aga kõigest punkti kaugusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles