Karm kord: Brasiilia koondise mängijatele esitati kummaliste keeldude nimekiri

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia jalgpallikoondise mängijad.
Brasiilia jalgpallikoondise mängijad. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Dunga on määranud oma hoolealustele karmid tingimused ja nii on mängijatel rahvusmeeskonnaga reisides keelatud näiteks kõrvarõngaste ja nokamütside kandmine, samuti tuleb koondislastel ise kinni maksta oma telefoniarved.

Eurosport vahendas, et Dunga uus keelude nimekiri on päris karm: keelatud on kanda kõrvarõngaid, nokamütse ja varbavaheplätusid, meeskonna koosolekute ja ühiste söögikordade ajal ei tohi kasutada mobiiltelefone ega tahvelarvuteid.

Mängijatele saadetud kirjas seisis veel, et koondislased peavad ise kinni maksma oma telefoniarved ja lennureisidel liiga raskete kottide puhul määratavad lisatasud. Samuti käskis Dunga oma hoolealustel enne mänge rahvushümni korralikult kaasa laulda ja keelas mängijatel igasugused poliitilised ja usulised sõnavõtud.

«Me esitame soovitused selleks, et oleks parem atmosfäär,» selgitas Dunga. «Selgitasime seda mängijatele ja mõistsime, et nad tahavad piiranguid. Need ei ole keelud. Igal organisatsioonil on oma reeglid,» lisas Brasiilia koondise peatreener.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles