Avo Keel kiidab Selveri meeskonda: loodan, et Pärnu hakkab sama oskuslikult mängima

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avo Keel Pärnu mehi juhendamas.
Avo Keel Pärnu mehi juhendamas. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Üheksa aastat Tallinna Selveri võrkpallimeeskonna peatreenerina töötanud Avo Keel vahetas selle hooaja eel Selveri Pärnu klubi vastu. Esimeses Schenker liiga kohtumises endise tööandja vastu ei suutnud Keel Pärnut võidule juhtida ja vastu tuli võtta 1:3 kaotus.

«Parandamisruumi jagub meil igas elemendis, vastuvõtt, serv. Kuigi vastuvõtuga jäi enam-vähem siiski rahule, vähemalt see ei torganud negatiivselt silma. Või võtame kasvõi individuaalsed oskused, kuigi teeme selle kallal iga päev tööd. Meil jäi ka nii-öelda spordimeeste punktidest puudu ehk otsustavatel hetkedel tegime lubamatult palju sundimatuid vigu,» loetles Keel kaotuse põhjuseid.

«21 serviviga on palju. Kas oli natukene ehk mõnel läbipõlemist, ei teagi. Tuleb trenni ja tööd teha, ega muidu paremaks ei saa.»

«Selver mängis palju paremini ka lahtiseid palle, nende koostöö toimis. Loodan, et ka Pärnu hakkab kunagi sama oskuslikult mängima,» lisas Keel.

Keel peab tõenäoliselt sel hooajal läbi ajama ilma Kardo Kõresaareta. «Tal on käel veresoon trombe täis ja veri ei liigu. Seda läbi torkida ei ole võimalik. Üks variant on teha veresoone asendamise operatsioon, aga kui see tehakse, siis ta enam võrkpalli mängida ei saa. Pigem ei saa me tamaga sel hooajal arvestada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles