Nabi Palusalu mälestusvõistluste esikohast: see oli endast viimase välja pigistamine

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Heiki Nabi (paremal).
Heiki Nabi (paremal). Foto: Albert Truuväärt

Kahekordne maailmameister Heiki Nabi jättis Kristjan Palusalu mälestusvõistlustel kreeka-rooma maadluses 130 kg kaaluvate meeste seas esikoha koju. Nabi oli finaalis 1:0 üle bulgaarlasest Lyubomir Dimitrovist, kellest eestlane oli jagu saanud ka tänavuse MMi pronksimatšis.

«Olen turniiriga muidugi väga rahul, see oli puhas tahtejõu proov ja endast viimase välja pigistamine. Mul pole kiirust ega särtsu, vorm on hooaja lõpuks ikka väga all. Finaal tuli puhtalt tahtejõu pealt,» sõnas Nabi, kes pääseb pärast pikka hooaega viimaks kauaoodatud puhkusele.

«Nüüd mõneks ajaks treeningugraafikut ei tee ja võtan vabalt. Samas olen ikka aktiivne ja niisama ei istu, teen muid alasid. Saan rohkem perega aega veeta. Kuu võtan päris rahulikult, siis hakkan vaikselt uueks hooajaks valmistuma,» rääkis Nabi.

Esikoha jättis koju ka Ardo Arusaar (-98 kg), kes alistas finaalis venelase Maksim Safarjani. Kolmandad kohad tõid Eestile Alo Toom (-85 kg) ja Silver Tõgen (-75 kg).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles