Tartus toimuva ITFi turniiri finaalis kohtuvad Rublev ja Zhyrmont

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tennis.
Tennis. Foto: Margus Ansu / Postimees

Tartus peetaval tenniseturniiril Paf Open peeti eile üksikmängu poolfinaalid, mille tulemusena edenesid finaali Andrei Rublev ja Dzimitri Zhyrmont.

10 000 dollarilise auhinnafondiga turniiri finaali jõudmiseks pidi valgevenelane Dzimitri Zhyrmont (ATP 325.) alistama kaasmaalase Yaraslau Shyla (ATP 426). Teisena asetatud Zhyrmonti võidunumbrid olid 6:1, 6:4.

Teises poolfinaalpaaris olid vastamisi venelased Evgeni Karlovski (ATP 706.) ja juuniorite maailma esireket Andrei Rublev (ATP 491., pildil). Võidumehena võis mängu lõppedes käed tõsta kuuendana asetatud Rublev, kelle võidunumbrid olid 6:4, 6:4.

Paarismängus selgusid eile võitjad, kelleks olid esimese asetusega venelased Aleksander Vasilenko/Anton Zaitcev. Finaalis oma kaasmaalastest kolleegidele sõnaõigust ei antud ja Evgeni Elistratov/Vladimir Poljakov võideti 6:3, 6:3.

I Paf Openi üksikmängu finaal peetakse täna algusega kell 12 Tähtvere Tennisekeskuses.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles