Jõhkralt käitnud jalgpallurile määrati 50 aasta pikkune mängukeeld

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punane kaart.
Punane kaart. Foto: SCANPIX

Šveitsis määrati Berni kohalikus jalgpalliliigas mängivale Portugal Futebol Clube mängijale Ricardo Ferreirale 50 aasta pikkune mängukeeld.

Ferreira koduklubi jäi kohtumises SC Worbile alla 0:1 ning vahetusmängijate pingil istunud Ferreira sai hakkama ikkagi sellise rikkumisega, mis jätab ta nüüd palliplatsilt pikaks ajaks eemale, vahendab Eurosport.

Šveitsi ajaleht Blick kirjutas, et terve kohtumise vahetusmängijate pingil istunud Ferreira lõi kohtunikku palliga näkku ja seejärel piserdas pudelist õigusemõistjale vett näkku. Lisaks sellele karjus jalgpallur kohtuniku suunas ka solvanguid.

Berni amatöörliiga pool põhjendati pikka karistust sellega, et nad ei taha lihtsalt enda liigasse selliseid mängijaid. Ferreira oli ise loomulikult otsuses pettunud. «Arvasin, et maksimumkaristus võib olla üks või kaks aastat. Aga 50 aastat? Jalgpall on minu elu,» kurvastas ta.

Kehtestatud mängukeeld kehtib nüüd aastani 2064 ning selleks ajaks on Ferreira juba 78.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles