Häkkinen eitab Räikköneni kritiseerimist: seda intervjuud pole olnud

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mika Häkkinen.
Mika Häkkinen. Foto: SCANPIX

Endine Soome vormelipiloot Mika Häkkinen tegi Itaalia väljaande Automoto sõnul kaasmaalase Kimi Räikköneni kohta üsna kriitilise avalduse. Nüüd on Häkkinen selle ümber lükanud, väites, et Itaalia portaaliga pole ta suhelnudki.

Soome ajaleht Ilta Sanomat sai hooaja viimasel etapil Abu Dhabis Häkkinenilt teema kohta kommentaari. «Olen pettunud, et minu nime on niimoodi ära kasutatud. Sellist intervjuud pole kunagi toimunud ja ma pole Kimi kohta selliseid asju kunagi öelnud,» kinnitas Häkkinen. «Olen ka sel hooajal korduvalt öelnud, et Kimi pole oma kiirust kaotanud. Tahan, et inimesed mõistaksid - ma pole tema töötahtes ja suhtumises kunagi kahelnud.»

Häkkinen ütles väidetavalt intervjuus Itaalia väljaandele Automoto, et Ferrari meeskond käitus arusaamatult, lastes Fernando Alonsol lahkuda ning Räikkönenil jääda. «Kimi hooaeg on olnud katastroof, seda ei saa eitada. Ja tundub, et teda see väga ei huvita ka, mind häirib selline suhtumine,» ütles Häkkinen. «Ma ei suuda mõista, miks Ferrari lasi Alonsol minna, selle asemel, et Räikköneni lepingut muuta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles