Manchester United meelitab van Gaali asemele uut peatreenerit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Briti tabloidleht Metro avaldas, et Manchester Unitedi jalgpalliklubi juhatus pole rahul ManU praeguse peatreeneri Louis van Gaaliga ning püüab endiselt meeskonna juhendajaks väravata hetkel Madridi Reali juhendavat Carlo Ancelottit.

Van Gaal on ManU tüüri juurest esimest hooaega ja nimekas hollandlane pääses löögile pärast seda, kui eelmise ebaõnnestunud hooaja järel sai klubist kinga vaid ühe hooaja legendaarset Sir Alex Fergusoni asendada jõudnud David Moyes. Van Gaali käe all on United hetkel koduses Inglise liigas küll neljandal kohal, ent tabelist vaatab vastu 19 punkti, samas kui liider Chelseal on ette näidata 32 silma.

Metro väitel ei ole ManU juhtkond seetõttu kindel, kas sai panustatud õigele mehele ning nüüd proovitakse viimaste aastate jooksul juba mitmendat korda üle osta Reali peatreenerit Carlo Ancelottit. Hetkel Madridis töötav nimekas juhendaja avalikustas Briti tabloidlehele, et ManU pakkus talle peatreeneritooli juba nii Alex Fergusoni pensionilemineku järel kui ka Moyesi asendajaks asumisel, viimase info järgi loodab United Ancelotti Manchesteri meelitada 270 000 inglise naela suuruse nädalapalga eest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles