Vastast peaga näkku löönud tippjalgpallur mõisteti vangi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vangi mõistetud Brandao lahkub kohtust.
Vangi mõistetud Brandao lahkub kohtust. Foto: SCANPIX

Prantsusmaa kohus mõistis Bastia jalgpalliklubi ründaja Brandao kuuks ajaks vangi, kuna ta lõi augustikuise mängu järel jõhkralt peaga näkku PSG mängijale Thiago Mottale, murdes tolle ninaluu.

Prantsusmaa ajakirjanduse andmetel asendatakse reaalne vangistus ilmselt siiski ühiskondlikult kasuliku tööga. Aega selle tegemiseks peaks Brandaol jätkuma, sest kohalik alaliit määras talle juba septembris kuuekuulise mängukeelu. Lisaks pidi Brandao tasuma 20 000 euro suuruse trahvi. Eelmisel nädalal lükkas Prantsusmaa spordikohus ründaja apellatsiooni mängukeelu lühendamise osas tagasi.

Brandao tegu jäi turvakaamerate vaatevälja ja jõudis seetõttu kogu maailma ette. Ehkki Bastia mängijad on hiljem süüdistanud Mottat selles, et ta sõimas Brandaod terve eelnenud mängu jooksul räigete sõnadega, on videolt näha, kuidas Brandao teeb kaks sammu Motta suunas, lööb talle peaga näkku ning jookseb siis oma klubi riietusruumi. Suurema kähmluse hoidsid ära teised PSG mängijad, kes kättemaksu ihanud Motta maha rahustasid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles