Mercedese boss: Rosbergi ja Hamiltoni vahelised pinged ei kao kuskile

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toto Wolff (taustal) koos Lewis Hamiltoniga.
Toto Wolff (taustal) koos Lewis Hamiltoniga. Foto: SCANPIX

Mercedese vormel-1 võistkonna juht Toto Wolff ei tekita endale illusioone, nagu saaksid Lewis Hamilton ja Nico Rosberg järgmisel hooajal ülisõbralikult läbi.

«Pinged vaibuvad talve jooksul kindlasti natuke, enne kui uus hooaeg algab ja jälle võitluseks läheb. On ju täiesti selge, et tiimikaaslane on su peakonkurent ja suurim vaenlane. Ma ei kahtlegi, et meil tekib järgmisel aastal samasuguseid olukordi nagu tänavu,» lausus Wolff väljaandele Autosport.

«Aga kui nad säilitavad teineteise vastu samasuguse lugupidamise nagu viimasel etapil Abu Dhabis, näitab see nende klassi,» lisas Wolff. «Emotsioonid võivad olla millised tahes – minu meelest on see täiesti vastuvõetav.»

Wolffi sõnul oli hooaja pöördepunktiks Spa etapp, kus Hamilton ja Rosberg omavahel kokku põrkasid. «Kõik eelnev oli paberile kirja pandud teooria. Pärast seda nädalavahetust pidime aga vaatama, et asi kontrolli alt ei väljuks. Kaalusime kõiki võimalusi. Kui nüüd vaadata, et Spas põrkasid meie sõitjad kokku, aga pärast seda võtsime seitse etapivõitu järjest ning saime ühtlasi viis kaksikvõitu. See näitab, et käitusime ilmselt õigesti,» sõnas Wolff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles