Hüppeliigese murdnud Ronnie O'Sullivan mängib suurturniiril läbi valu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronnie O'Sullivan
Ronnie O'Sullivan Foto: SCANPIX

Snuukri Suurbritannia lahtistel meistrivõistlustel 6:2 võiduga Daniel Wellsi üle teise ringi jõudnud snuukritäht Ronnie O'Sullivan pelgab, et tobedal moel saadud vigastus ei võimalda tal turniiri jätkata.

«Ma ei saa korralikult liikuda ega sihtida. Karglen ümber laua, jalg on paistes ja valus,» kirjeldas metsas joostes hüppeliigese murdnud O’Sullivan. «Annan endast kõik, aga kui aus olla, siis pühapäevaks peab asi kõvasti paranema või muidu ma mängida ei saa.»

O’Sullivan, kelle vastaseks on teises ringis Peter Lines või Joe Swail, on juba lubanud jooksmisest kuni snuukrikarjääri lõpuni loobuda. «See on juba kolmas kord, kui oma jala murran. Kukkusin Eppingi metsas koos sõbraga joostes – ta küsis mult, mis mu jooksuaeg on. Heitsin pilgu kellale ja libastusin. Oligi kõik. Osalt tema süü, osalt minu süü, aga ennekõike olen enda peale vihane, sest olen siiski snuukrimängija, mitte jooksja!» kirus O’Sullivan.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles