Tiitlikaitsja sai CSKA käest suurelt lüüa, Olympiakosele esimene kaotus

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sonny Weems.
Sonny Weems. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas sai suure kaotuse tiitlikaitsja Tel Avivi Maccabi, jäädes kodus Moskva CSKAle alla koguni 61:84.

Täiseduga jätkava CSKA parim oli 19 punktiga Sonny Weems, Sasha Kaun viskas 15 punkti ja võttis 10 lauapalli. Maccabile tõi Devin Smith 14 ja Sylven Landesberg 12 punkti. B-grupis on CSKA seitsme võiduga kindel liider, Maccabi sai nelja võidu kõrvale kolmanda kaotuse.

Esimese kaotuse kuue võidu kõrval pidi tänavusel alagrupiturniiril vastu võtma D-grupi liider Pireuse Olympiakos, jäädes võõrsil üllatavalt selgelt 70:89 alla Vitoria Laboral Kutxale. Võitjatele tõi Thomas Heurtel 18 punkti, Davis Bertans lisas 17 punkti. Vassilis Spanoulis oli Olympiakose poolel 27 punktiga üleplatsimees. Olympiakos on siiski endiselt kindel tabelijuht, Laboral Kutxal on nüüd tabelis kolm võitu ja neli kaotust.

Samas seisus on D-grupi tabelis Klaipeda Neptunas, kes kaotas võõrsil 62:79 Belgradi Crvena Zvezdale. Üleplatsimees oli 24 punkti ja 12 lauapalliga Boban Marjanovic, Jaka Blazic lisas 19 punkti ja võttis 8 lauapalli. Neptunase parim oli 18 punkti visanud, viis lauapalli võtnud ja kuus korvisöötu andnud Deividas Gailius. Crvena Zvezdal on tabelis neli võitu ja kolm kaotust.

Neli esimest kohtumist võitnud Madridi Real kaotas viimase kolme vooru jooksul teist korda, kui kodus tuli tunnistada Kaasani Unicsi 85:75 paremust. Võitjatele tõi D'or Fischer 25 ja Curtis Jerrells 23 punkti, mõlemad võtsid ka 8 lauapalli ning Jerrells andis lisaks viis korvisöötu. Reali resultatiivseim oli 12 punktiga Sergio Rodriguez. Real on viie võidu ja kahe kaotusega siiski kindlalt grupi liider, Unics sai nelja kaotuse kõrvale kolmanda võidu.

C-grupi tänases ainsas mängus alistas Fenerbahce Ülker kodus 89:74 Turowi ja sai viienda võidu, Turow jätkab ühe võidu ja kuue kaotusega. Ülkeri parim oli 21 punktiga Andrew Goudelock, Nemanja Bjelica viskas 16 punkti ja võttis 10 lauapalli. Turowile tõi ekskalevlane Vlad Moldoveanu parimana 16 punkti, Nemanja Jaramaz viskas 15 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles