Kangert: loodan, et võidame tagasi fännide usalduse

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert
Tanel Kangert Foto: Toomas Tatar

Neli aastat Astana meeskonnas sõitnud jalgrattur Tanel Kangert ei salanud, et ta pole ühepäevaliblikas, kes vaid tänases päevas elab. «Mõtlen palju tulevikule ja elule pärast profisporti,» vahendab spordipartner.ee Kangerti sõnu.

«Praegu tahan aga nautida rattasõitu ja aidata teisi. Me ei saa mõelda, et võistleme vaid üksteise vastu. Kogu vaatemäng peab olema nauditav ning loodan, et võidame tagasi fännide usalduse, mille viimastel kuudel kaotanud oleme,» arutles 27-aastane Vändrast pärit rattaäss.

Astana meeskonna ümber on viimastel kuudel lahvatanud mitu dopinguskandaali. Vahele on jäänud nii meeskonna profisõitjad kui ka nooretiimi kuuluvad mehed. Möödunud nädalal avaldas Itaalia meedia, et paljud Astana ratturid on seotud maailma kuulsaima dopinguarsti Michele Ferrariga. Meeskonda kuuluvad eestlased Rein Taaramäe ja Tanel Kangert on süüdistustest õnneks siiski priid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles