Neli eestlast Tour de Ski’le, neist kaks jätab võistluse pooleli

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Liis Treimann

Eesti Suusaliidu spordidirektori Raul Olle sõnul läheb sel korral Tour de Ski’le neli eestlast. Starti asuvad distantsisõitjad Aivar Rehemaa, Algo Kärp, Karel Tammjärv ja Raido Ränkel.

Paika pandud plaanide kohaselt jätavad Kärp ja Ränkel tuuri pooleli, kuna Kärpi ootab Tšehhis ees suusamaraton ning Ränkel hakkab valmistuma Otepää MK-etapiks, kus ta tahab teha head tulemust ka sprindis.

Eesti sprinterid tänavu Tour de Ski’le ei lähe ning nemad stardivad jaanuari alguses Falunis toimuval Skandinaavia karikaetapil, et õppida tundma MMi rada.

Olle sõnul arvab ta paadunud optimistina, et suusatajate tulemused sama halliks ei jää ning sisse tuleb ka mõni säravam sähvatus.

Sel korral tehakse Tour de Ski’ga algust 3. jaanuaril Oberstdorfis, kus on esmalt kavas vabatehnikas sõidetavad proloogid. Mitmepäevasõidule pannakse punkt 11. jaanuaril Val di Fiemmes juba legendaarseks saanud mäkketõusuga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles