Viru maratonil esisajas lõpetanud Piiroja: energia sai otsa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja. Arhiivifoto.
Raio Piiroja. Arhiivifoto. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Möödunud laupäeval sai alguse Eesti pikamaasuusatajate sari Estoloppet, kui sajad spordihuvilised tormasid Mõedaku suusastaadionilt talvise metsa rüppe. Vabatehnikas peetud mõõduvõtmisel osales ka pikaaegne koondise tugisammas, oma lahkumismänguks vormi koguv Raio Piiroja.

31. Viru maratonil võidutses Kalev Ermits, kes läbis 36 kilomeetrit ajaga 1:27.45,4. Piiroja läbis distantsi ajaga 1:45.28,4 ning sai 556 lõpetaja seas 86. koha. 

«Võistlus läks enam-vähem,» kommenteeris pärnakas oma sooritust jalgpalliliidu pressiteate vahendusel. «Jätsin spordigeelid maha ja lõpus sai energia otsa. Viimased viis kilomeetrit olid väga rasked, lasin endast 15-16 meest mööda. Enne seda oli kõik väga korras. Eesmärk oli mul 100 parima hulka jõuda.»

Raio Piiroja lahkumismäng toimub 31. märtsil, mil Eesti koondis võõrustab Lilleküla staadionil kell 19 tugevat Islandit. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles