Barcelona alistas Atletico ja jõudis poolfinaali

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar.
Neymar. Foto: SCANPIX

Barcelona jalgpalliklubi jõudis Hispaania karikavõistlustel poolfinaali, alistades Madridi Atletico ka võõral väljakul.

Kahe Hispaania suure Copa del Rey heitluse teises vaatuses toimus kõik tähtis ära juba avapoolajal, mille jooksul publikule tõelist tulevärki pakuti, vahendab Soccernet.ee.

Järjekordse avaminuti väravaga viis Fernando Torres Atletico ette, kuid tollest väravast Atleticole lõpuks suurt abi polnud.

Pausile mindi seisuga 3:2 Barcelonale ning Torreselt tõmbas rambivalguse enda peale brasiillane Neymar, kes lõi esimese 45 minutiga 2 väravat.

Teisel poolajal neile viiele tabamusele lisa ei tulnud ning nii liikus järgmisesse ringi Barcelona, kes oli ka avakohtumise üheväravalise paremusega võitnud.

Mängus jagati kokku 10 kollast ja kaks punast kaarti, poolajapausil saadeti minema Atletico kapten Gabi. Ühe kollase kaardi saamise põhjus oli eriti kummaline - Atletico mängumees Arda Turan viskas rahuolematuse tõttu üht kohtunikku putsaga.

Atletico Madrid - Barcelona 2:3 (2:3), kokkuvõttes edasi Barcelona 2:4

Väravad: 1. Fernando Torres, 30. pen. Raul Garcia - 9., 41. Neymar, 38. ov. Miranda

Eemaldamised: 45. Gabi, 84. Mario Suarez (mõlemad Atletico)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles