Kreegi koduklubi jätkas võidukalt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eesti võrkpallikoondislane Ardo Kreek ja Pariisi Volley jätkasid Prantsusmaa meistrivõistlustel põhiturniiri 18. voorus võidukalt, kui tulemusega 3:1 alistati tagumiste hulka kuuluv Montpellier.

Kreek tegi kaasa kogu mängu ja tõi oma meeskonna kasuks üheksa punkti - viis rünnakul ja neli blokis, vahendas volley.ee.

Temporündaja sõnas järjekordse võidu järel, et võita oli hea, kirjeldades enda mängu järgmiselt: «Blokk töötas ja ka rünnak oli tegelikult hea, aga nad tõid ilusaid palle üles kaitses - küll ühe käega ja küll rinnaga.» Enda vormi kohta ütles Kreek, et kurta ei saa. «Vaid väike väsimus oli natuke viimases mängus peale rasket Venemaa reisi,» viitas ta 14-tunnisele tagasiteele viimaselt Euroopa meistrite liiga kohtumisele Belgorodist.

Keith Pupart ja Arago de Sete pidid vastu võtma valusa kaotuse, kui 2:3 (otsustav geim 13:15!) jäädi alla turniiritabelis tagapool asuvale Chaumont' meeskonnale. Pupart tegi seekord keskpärase partii, kui +7 kasuteguri juures kogus ta 14 punkti (rünnak 48%, vastuvõtt 45%).  Turniiritabeli esimeselt realt leiame 18 vooru järel ikka AS Cannes'i (41 punkti), Pariis on teine (40), ühe mängu vähem pidanud Sete seitsmes (30).

Naiste meistrivõistlustel jäi Terville Florange 1:3 alla Beziers' naiskonnale. Natalja Bratuhhina oli 14 punktiga naiskonna resultatiivseim, tema õde Polina saagiks jäi 7 silma, Eliisa Peit käis neljandas geimis vahetusest servimas. Terville hoiab 14 vooru järel 11 punktiga 9. kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles