Kalju mängivaks väravavahtide treeneriks saab Siim-Sten Palm

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim-Sten Palm
Siim-Sten Palm Foto: Nõmme Kalju

Nõmme Kalju jalgpalliklubi väravavahtide treener Siim-Sten Palm hakkab klubis täitma ka mängija rolli, allkirjastades kaheaastase lepingu, võimalusega seda pikendada.

«Et Kalju-sugune meeskond huvi hakkas tundma näitab, et olen teinud õigeid asju. Olen väga rahul oma otsusega, kuna see on ikkagi samm amatöörist professionaaliks ning saan vaid jalgpallile keskenduda, mis on olnud üks mu unistusi. Uue hooaja eesmärk on teha järgmine samm arengus nii mängija kui treenerina, selleks on nüüd võimalus olemas, peab ise mees olema. Kalju on jätnud väga hea mulje – suurepärased tingimused, väga hea meeskond ning väga head fännid,» sõnas Palm lepingu sõlmimise järel.

«Siim-Sten on väravavaht, kes on ennast tõestanud nii andeka väravavahi kui ka oskusliku treenerina. Kindlasti on temast meile uuel hooajal palju kasu,» sõnas Kalju peatreener Sergei Terehhov.

Palm on 22-aastane väravavaht, kes alustas oma jalgpalliteed Raplas, kuid jõudis edasi FC Florasse. Viimased kolm hooaega on ta saanud Premium liiga kogemusi vastavalt FC Viljandi, FC Kuressaare ja mullu FC Paide Linnameeskonna ridades. Eelnevalt on ta esindanud Eesti U-19 ja U-21 koondisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles