Laskesuusatajate leeris valitseb MMi eel teadmatus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Lehtla.
Kadri Lehtla. Foto: Kristjan Teedema

Täna Soomes Kontiolahtis algava laskesuusatamise MMi eel puudub Eesti koondise peatreeneril Janno Prantsil selge ülevaade, millises seisus meie sportlased starti lähevad. «Hetkel ei oska ma meie sportlaste seisundit kommenteerida – võistlemises on peetud pikk paus, osa koondisest harjutas mägedes, teine osa kodus. Ka eelmine nädal sõidetud Eesti meistrivõistlustele kogunes väga vähe rahvast,» nentis ta.

MMi avaalana sõidetavas segateates esindavad Eestit Kadri Lehtla, Darja Jurlova, Kalev Ermits ja Kauri Kõiv ning Prantsi hinnangul on see praegu tugevaim koosseis. Ülejäänud koondislased andsid vormile viimast lihvi Otepääl ja jõuavad võistluspaika täna. Nende hulgas on ka segateatevõistlusest haiguse tõttu kõrvale jäänud Roland Lessing, sootuks koju jäävad aga teine vanameister Indrek Tobreluts ja vahepeal Austraalias viibinud Grete Gaim.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles