Londoni Chelsea staar suutis end tähistades vigastada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chelsea peatreener Jose Mourinho (paremal) koos Eden Hazardi (keskel) ja Nemanja Maticiga liigakarika võitmist tähistamas.
Chelsea peatreener Jose Mourinho (paremal) koos Eden Hazardi (keskel) ja Nemanja Maticiga liigakarika võitmist tähistamas. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi peatreener Jose Mourinho avaldas, et nende poolkaitsja Nemanja Matic on langenud vigastuse küüsi.

Chelsea alistas eile liigamängus 1:0 West Ham Unitedi ja Matic ei saanud selles matšis mängukeelu tõttu osaleda. Samas teatas Mourinho, et Matic oleks mängust igal juhul eemale jäänud.

Chelsea võitis nädalavahetusel Inglismaa liigakarika, kui finaalis alistati 2:0 Tottenham. Pärast lõpuvilet tormas väljakule võitu tähistama ka Matic, kes suutis end tähistamise käigus vigastada.

«Matic on vigastatud. Ta sai trauma karikavõitu tähistades,» teatas Mourinho pressikonveretsil. «Tegemist ei ole väga tõsise vigastusega. Siiski poleks ta mingil juhul saanud West Hami vastu väljakule joosta. Ta väänas hüppeliigest.»

«Ta pani väljakule minnes säärekaitsmed peale, kuid unustas jalad teipida,» lisas Mourinho muigega ka karikafinaalist mängukeelu tõttu eemale jäänud Matici kohta.

Siiski loodab peatreener, et Matic on järgmisel nädalal mänguvalmis, kui Chelsea võõrustab Meistrite liigas PSGd.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles