Eesti naiskond alistas curlingu MMil Inglismaa

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marie Turmann.
Marie Turmann. Foto: Eesti Curlingu Liit

Eesti curlingu naiskond sai Tallinnas toimuval juunioride MMil teise võidu, alistades Inglismaa võistkonna punktidega 7:5.

Eesti curlingu naiskonnal on hetkel kirjas kaks võitu ja kuus kaotust. Inglismaa on üks võistkondadest kes pääses juunioride MMile kvalifikatsiooni kaudu ning Eesti naiskonna treeneri Martin Lille sõnul oli prestiiži küsimus tõestada, et Eesti naiskond on turniiril vääriline vastane. «Võidutahe sai võidu. Visked olid täpsed, võistkond oli rahulik ja koostöö jääl sujus,» kommenteeris Lill tänast mängu. 

Lill lisas, et juunioride MMil osalevad väga tugevad võistkonnad, kellega mängimine on sportlastele väärtuslik kogemus: «Vastastel on küll rohkem võrdsete mängude kogemusi, kuid tugevate võistkondade vastu mängimine aitas ka meil oma mängu parandada,» sõnas Lill.

Hetkel asub Eesti naiskond MMi edetabelis kaheksandal kohal ning homme mängitakse viimast vooru Venemaa võistkonna vastu.

Eesti curlingu naisjuunioride võiskonda kuuluvad kapten Marie Turmann, Kerli Zirk, Kerli Laidsalu, Johanna Ehatamm ja Victoria-Laura Lõhmus. Võiskonna treener on Martin Lill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles