Kanepi järgmine vastane Miami turniiril on Caroline Wozniacki

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Caroline Wozniacki pärast 2012. aasta kohtumist Prantsusmaa lahtistel, mille Kanepi kolmes setis võitis.
Kaia Kanepi ja Caroline Wozniacki pärast 2012. aasta kohtumist Prantsusmaa lahtistel, mille Kanepi kolmes setis võitis. Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi, kes sai Miami tenniseturniiri teises ringis 6:2, 6:4 jagu maailma 31. reketist Varvara Leptšenkost, läheb kolmandas ringis vastamisi tabelis viiendal kohal oleva Caroline Wozniackiga.

Kui Kanepi tööpäev kestis täna tunni ja 17 minutit, siis Wozniacki pääses veel kergemalt, alistades ameeriklanna Madison Brengle'i (WTA 44.) 57 minutiga 6:0, 6:1.

Kanepi ja kunagine maailma esireket Wozniacki on varem kohtunud kuus korda ning taanlanna on saanud neli võitu, kahel korral on peale jäänud Kanepi. Viimati loovutas Wozniacki 2012. aastal Seouli turniiri finaalis Kanepile kahe seti peale vaid ühe geimi, võites 6:1, 6:0.

Enne seda oli Kanepi aga suutnud samal aastal Prantsusmaa lahtistel Wozniackit kolmesetilises põnevusmängus 6:1, 6:7 (7), 6:3 võita. Tervelt neljas omavahelises mängus kuuest ongi seejuures vajatud võitja selgitamiseks otsustavat setti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles