Võrkpalli Meistrite liiga finaalturniiril selgitatakse meistrit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall
Võrkpall Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel selguvad võitjad võrkpalli Meistrite liigas.

Esimeses poolfinaalis kohtub Kaasani Zeniit homme Eesti aja järgi kell 18:00 finaalturniiri võõrustajate Berliini Recycling Volleys’iga, õhtul kell üheksa klaarivad Rzeszowi Resovia ja Belchatowi Skra, kumb Poola eliitklubi rohkem finaalikohta väärib. Poolakad on tšempionide karika võitnud vaid ühe korra, 1978. aastal, mil triumfeeris Sosnowieci Plomien Milowice, vahendas volley.ee.

Karikas on mängus 1960. aastast, kõige võidukam on olnud (21 korda) NSVL/Venemaa klubi. Möödunud aastal osutus parimaks Belgorodi Belogorje, kes tänavu pudenes esimeses play-off ringis ehk 12 tugevaima seas.

Finaalturniir mängitakse Max Schmelingi nime kandvas 10 500 istekohaga spordihallis. Seoses nädala alguses toimunud lennukatastroofiga oli Berliinis kaalumisel, kas lükata õnnestuse tõttu leina märgiks finaalturniir edasi, aga Euroopa Võrkpalli Konföderatsioon sellest siiski loobus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles