Messi jäi eilsest mängust eemale, kuna ta ei olnud võimeline jalanõusid jalga panema

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lionel Messi (vasakul) jäi eilsest koondisemängust valutava varba tõttu eemale.
Lionel Messi (vasakul) jäi eilsest koondisemängust valutava varba tõttu eemale. Foto: SCANPIX

Argentina jalgpallikoondis pidi eilses sõpruskohtumises Ecuadori vastu läbi ajama Lionel Messita, keda vaevab jalavalu.

Argentina alistas New Jerseys toimunud kohtumises 2:1 Ecuadori, Messi jäi kohtumisest eemale viimasel hetkel, kui selgus, et tema jaoks on jalgpallisaapa jalga panemine liialt valulik, kirjutab Eurosport.

«Ootasime tema järele viimase minutini, kuid ta ei olnud siiski mänguvalmis. Tal oli raskusi jalgpallisaapa jalga panemisega. Tema jalg tegi talle kõvasti valu,» kommenteeris olukorda Argentina koondise peatreener Gerardo Martino. «Seega paluksin vabandust inimeste ees, kes olid staadionile just teda vaatama tulnud.»

Messit on vaevanud kerge vigastus alates Meistrite liiga kaheksandikfinaali korduskohtumisest Manchester City vastu. Siiski osales ta seejärel El Clasicos ning tegi kaasa ka Argentina koondise trennid.

ESPNi teatel ei olnud Messi võimeline jalgpallisaabast jalga panema parema jala paistes suure varba tõttu. Praeguseks ei ole teada tema täpset tervislikku seisundit, kuid arvatakse, et tal tuleb vahele jätta ka kohtumisi FC Barcelona ridades.

Argentina poolel said eilses sõpruskohtumises värava kirja Sergio Agüero ja Javier Pastore.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles