Võidukas Serena Williams jõudis erilisse klubisse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Miami tenniseturniiri naisüksikmängus selgusid kõik neli poolfinalisti. Järjekordse verstaposti jättis selja taha Serena Williams, kes jõudis naiste profitennise ajaloos kaheksanda mängijana 700 võiduni.

Williams alistas veerandfinaalis 7:6 (4), 1:6, 6:3 sakslanna Sabine Lisicki ja kohtub nüüd poolfinaalis rumeenlannast maailma kolmanda reketi Simona Halepiga. Halep oli 6:1, 7:5 parem ameeriklannast Sloane Stephensist.

Teises poolfinaalis on vastamisi Carla Suarz Navarro ja Andrea Petkovic. Suarez Navarro alistas veerandfinaalis 0:6, 6:1, 7:5 Venus Williamsi ja Petkovic oli 6:4, 6.2 parem Karolina Pliskovast.

Martina Navratilova rekordi ehk 1442 võiduni on 33-aastasel Serena Williamsil siiski võimatu jõuda. Lisaks Williamsile on alates 1973. aastast ehk WTA loomisest vähemalt 700 mängu võitnud veel Navratilova, Chris Evert, Steffi Graf, Virginia Wade, Arantxa Sanchez-Vicario, Lindsay Davenport ja Conchita Martinez. Järgmisena võib tegevmängijatest selle seltskonnaga liituda Serena vanem õde Venus, kellel on praeguseks koos 688 võitu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles