Eesti esinumbri staatust kinnitanud Kirpu: hea, et suutsin mitte alla anda

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erika Kirpu.
Erika Kirpu. Foto: Mihkel Maripuu

Hoolimata väsimustundest naiste epeevehklemise Eesti meistriks kroonitud Erika Kirpu ütles pärast finaalivõitu Julia Beljajeva üle, et suutis ennast otsustavatel hetkedel kokku võtta. Kirpu võitis nii Beljajevat kui poolfinaalis Irina Embrichi tulemusega 15:11.

«Hea, et suutsin otsustavatel hetkedel mitte alla anda, näiteks siis, kui jäin poolfinaalis Irina vastu 0:2 taha. Olin võitluslikult meelestatud. Tunneme Eestis kõiki nii hästi, et raske on teisi millegagi üllatada,» rääkis täiskasvanute seas oma esimese Eesti meistrivõistluste individuaalse kulla võitnud Kirpu.

Märtsi lõpu ja aprilli alguse Hispaanias puhates veetnud Kirpu tegi Eesti meistrivõistluste eel kõvasti trenni, et mai alguses Johannesburgis toimuvaks 2016. aasta Rio de Janeiro olümpiamängude esimeseks kvalifikatsiooniturniiriks ja edasiseks hooajaks heas löögihoos olla.

«Siin olin veidi väsinud ja polnud parimas vormis. Juba homme sõidame Poola laagrisse, kust otsin kindlustunnet ja loodan vormi lihvida. Laagri teise poole proovin pisut rahulikumalt võtta,» selgitas Kirpu, kes on alates eelmise aasta MMil pronksmedali võitmist olnud Eesti stabiilseim ja kindlaim naisvehkleja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles