Liverpoolist võib sel suvel lahkuda kümmekond põhimeeskonna pallurit

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raheem Sterling.
Raheem Sterling. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Liverpool ootavad sel suvel ees tormilised ajad, kui klubist lahkub eeldatavasti umbes kümmekond põhimeeskonna pallurit.

Liverpooli suurimale staarile Raheem Sterlingule on silma peale pannud teiste seas näiteks kodune rivaal Manchester City ning ajalehe The Sun andmetel on Itaalia hiid Torino Juventus nõus 20-aastase noormehe eest välja käima 50 miljonit naela, vahendab ERR Sport.

Liverpooli pikaaegne kapten Steven Gerrard on kindlasti meeskonnast lahkumas, mees jätkab karjääri Põhja-Ameerika profiliigas MLS Los Angeles Galaxy meeskonnas.

Ründeliinist on Liverpool nõus loobuma kolmest mehest - itaallasest pahapoiss Mario Balotelli pole suutnud ootusi täita ning saadaval on ka Fabio Borini ja Rickie Lambert.

Samuti soovib Liverpool Simon Mignolet' kõrvale kindlamat väravavahti ning seega ollakse valmis loobuma ka praegusest teisest puurivahist Brad Jones'ist.

Lisaks lõpevad mitme mehega veel lepingud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles