Vägevad liidrid ja suusaässa saksofonimäng kandsid Tarva võiduni

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brandis Raley-Ross.
Brandis Raley-Ross. Foto: Tairo Lutter

«Meie mängisime oma juttu ja nemad üritasid ajada oma rida, kuid panid eemalt mööda ja see, kui saime laua kätte, andis meile indu juurde,» rääkis Rakvere Tarva korvpallimeeskonna peatreener Andres Sõber. Mõni hetk tagasi oli ta koos oma meeskonnaga teinud imet – Eesti meistriliiga poolfinaalseeria neljandas mängus alistasid nad Tartu Rocki 89:81 ja viigistasid seeria. Otsustav viies kohtumine peetakse täna Tartus.

«Tarva meeskonda tuleb õnnitleda, neil oli fantastiline viskeõhtu, kõik, mis lendu lasti, ka sisse kukkus,» nentis Rocki peatreener Gert Kullamäe. Tema jutu taustaks mängis endine suusaäss Pavo Raudsepp saksofonil kurblikku meloodiat, justkui andes mõista, et Rocki unistus finaalist on juba hääbumas. Tartlased ise mõistagi nii ei arva.

«Otsustav mäng on meie koduväljakul ning rohkem kui taktika hakkab lugema see, kumb meeskond on mänguks psühholoogiliselt paremini valmis,» rääkis Kullamäe. «Peame minema homme (täna – toim), hoides pead püsti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles