Haigusega võitlev Šarapova vallandas publikus pärast matši Kanepiga pahameeletormi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maria Šarapova tänases kohtumises Kaia Kanepiga.
Maria Šarapova tänases kohtumises Kaia Kanepiga. Foto: PATRICK KOVARIK/AFP

Eesti naiste tennise esinumber Kaia Kanepi (WTA 50.) kohtus Prantsusmaa lahtiste meistrivõistluste avaringis venelanna Maria Šarapovaga (WTA 2.) ja kaotas kahes setis 2:6, 4:6.

Sealjuures võitles Šarapova haigusega ja loobus pärast matši lõppu traditsioonilisest võitja väljakuintervjuust. See pahandas aga Philippe Chatrier'i nimelisel peaväljakul kohtumist jälginud publikut, kes saatis venelanna platsilt minema vilekooriga.

«Ma saan inimeste pahameelest aru, sest tavaliselt tennistid vastavad mõnele küsimusele otse rahva ees. See on normaalne. Ma ei too mingeid vabandusi, aga haiguse tõttu käitusin nii, nagu pidin,» ütles ta pärast ajakirjanikele.

Hoolimata kehvast enesetundest kinnitas ta, et jätkab kindlasti turniiri. «Kui ma just kirstus pole, siis näeb mind kindlasti väljakul. Olen külmetusest juba üle saamas,» sõnas Šarapova.

Kuigi venelannale tuli Kanepi üle võit kindlalt, polnud tuulistes tingimustes lihtne kvaliteetset tennist näidata. «Mul oli raske vastane ja olud olid samuti üsna keerukad. Mul on hea meel, et sain kohtumisest ilusti läbi - homme on mul vaba päev ja pärast seda peaks mul juba parem olema,» oli Šarapova lootusrikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles