Madridi Real lasi peatreeneri ametist lahti

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlo Ancelotti.
Carlo Ancelotti. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskonna president Forentino Perez teatas, et klubi viimased kaks hooaega juhendanud peatreener Carlo Ancelotti Reali juures enam ei jätka. Uus juhendaja tehakse teatavaks järgmisel nädalal.

«See polnud lihtne otsus, aga on aeg anda meeskonnale uus tõuge, et rajada teed uutele tiitlitele. Mängijad on kinnitanud oma kiindumust Carlole ja tahaksin teda kahe aasta jooksul tehtud töö eest tänada. Olen temaga aega veetnud ka ennem tema Madridi tulekut ja saan öelda, et ta on mees, härrasmees ja ma mõistan teda,» ütles Perez pressikonverentsil.

«Uus treener saab teatavaks järgmisel nädalal. Oleks väga tore, kui ta räägiks Hispaania keeles,» lisas ta. Teade polnud üllatav, sest Ancelotti läheb õige pea seljalõikusele ja itaallane on öelnud, et sooviks lõikusest vähemalt aasta aega taastuda.

Sel hooajal lõpetas Real koduse meistriliiga teisena, Meistrite liigas langeti konkurentsist poolfinaalis, kui kaotati kahe mängu kokkuvõttes Torino Juventusele. Eelmise hooaja tipphetkeks jäi aga Meistritel liiga võit, finaalis oldi 4:1 üle Madridi Atleticost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles