Sillamäe Kalev määras kohtunikku kiviga visanud fännile pika karistuse

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe Kalevi meeskond.
Sillamäe Kalevi meeskond. Foto: Ants Liigus

Sillamäe Kalevi jalgpalliklubi määras pika karistuse fännile, kes viskas laupäeval FC Infoneti vastu peetud kohtumises abikohtuniku Raul Kaivoja pihta kahel korral kivi.

Mängu lõpuminutitel toimunud intsidendi tõttu peatas peakohtunik Roomer Tarajev kohtumise ja palus Sillamäe klubi turvameestel olukord lahendada, lisades, et vastasel korral on ta sunnitud kohtumise katkestama. Väravateta viigiga lõppenud mängu allesjäänud minutid möödusid korrarikkumisteta.

«Nagu paljud teist teavad, toimus 23. mai mängul vahejuhtum, kus üks poolehoidjatest viskas kividega abikohtunikku. Algselt öeldi publikust, et midagi ei juhtunud ning tegemist on valeväidetega,» kirjutas täna pärastlõunal Sillamäe Kalevi fännifoorumisse sealne administraator, edastades klubi avalduse.

«Antud juhtumit videolt vaadates jõudis Sillamäe Kalevi juhtkond aga järgmisele otsusele: keelata poolehoidjal nimega Ken sissepääs kõikidele Sillamäe Kalevi kodumängudele 2015. aastal, kaasa arvatud Euroopa Liiga mängud ja Eesti karikavõistluste kohtumised. Lisaks palume publikul tribüünidel edaspidi end korralikult üleval pidada,» seisab teadaandes. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles