Vassiljev: hetkeseisuga sõidab Täht koondisega Rootsi

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Täht vigastas avamängus rannet ja hüppeliigest.
Robert Täht vigastas avamängus rannet ja hüppeliigest. Foto: Jaanus Lensment

Eesti võrkpallikoondist kimbutavad enne Euroopa meistrivõistluste valikmängu Rootsiga mõned traumad, ent koosseisus hetkeseisuga muudatusi ei tule.Nurgaründaja Robert Täht vigastas otsustava ringi avamängus nii hüppeliigest kui ka rannet ja pidi kohtumise pooleli jätma. Abitreener Rainer Vassiljevi sõnul on suurem murekoht Tähe käsi. «Ta tegi teisipäeval treeningu kaasa, kuid ei hüpanud ja võttis väga rahulikult. Täna (eile – M. G.) teeb täismahus kaasa. Jalaga on seis parem kui käega, sest jala saab kinni teipida, aga ta saab veel käele samuti ravi,» ütles Vassiljev.

Hetkeseisuga sõidab Täht aga koondisega Rootsi ja on mängumees. Tema asemele kedagi koondisse lisatud ei ole. «Praeguse seisuga on nii,» kinnitas Vassiljev.

Probleeme on olnud ka temporündaja Ardo Kreegi seljaga, ent selles vallas on samuti seis pigem positiivne. «Pärast esimest mängu olukord halvemaks ei läinud, eks ta veel veidi kange on, aga läheb paremaks,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles