FIFA president Blatter loobus järjekordsest avalikust esinemisest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FIFA president Sepp Blatter
FIFA president Sepp Blatter Foto: SCANPIX

Rahvusvahelise jalgpalliliidu (FIFA) president Sepp Blatter loobus neljapäeval esinemisest jalgpallialase meditsiini konverentsil, kus oleks rahvusvahelisel meedial olnud esimene võimalus tema käest küsida kommentaare kolmapäeval asetleidnud FIFA kõrgete ametnike arreteerimise kohta.

Kuigi FIFA on kinnitanud, et Blatteri enda kohta pole uurimist algatatud, siis on 79-aastane president sel nädalal jätnud ilmumata kolmele avalikule esinemisele, vahendab ERR Sport.

Lisaks on pingeid kergitamas tõsiasi, et ka FIFA toetajad, eesotsas krediitkaarditeenuseid pakkuva VISA-ga, on nõudmas vastuseid. «Toimunud sündmuste taustal on meie pettumus ja mure FIFA osas suur,» teatas VISA oma avalduses.

«Toetajana ootame, et FIFA annaks koheselt avalikkusele teada, millised on sammud organisatsioonisiseste probleemide lahendamiseks,» oli teates lisatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles