Ralliõnnetuses hukkunud pealtvaatajad turvaeeskirju ei rikkunud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju rallil hukkus kolm pealtvaatajat.
Harju rallil hukkus kolm pealtvaatajat. Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

Neste Oil Harju Rally rallil laupäeva õhtul hukkunud kolm pealtvaatajat turvaeeskirju ei rikkunud ning jälgisid võistlust korrektselt selleks ettenähtud kohas.

Põhja prefektuuri pressiesindaja sõnul oli õnnetuskohal eeskirju järgides paigaldatud turvalindid ning teelt välja paiskunud ralliauto tabas pealtvaatjaid, kes viibisid turvalindi taga ehk kohas, kus ralli korraldaja lubas võistlust vaadata. «Õnnetuses hukkus kaks meest, hinnanguliselt 30-40-aastased, ja noor naine, hinnanguliselt 20-aastane,» lisas pressiesindaja BNS-ile.

Tema kinnitusel juhtus ränk õnnetus võrdlemisi sirgel teelõigul lauges kurvis. «Õnnetus juhtus vahetult enne trampliini, kuhu pealtvaatajad olid kogunenud,» rääkis prefektuuri pressiesindaja.

Õnnetus juhtus kella 17 paiku ralli üheksandal kiiruskatsel Ardu lähedal. Teelt välja paiskunud auto meeskonda kuulusid Sander Sepp ja Ants Uustalu, kelle kiirabi haiglasse kontrolli viis.

Ralli korraldajad avaldavad hukkunute lähedastele ja perekondadele sügavat kaastunnet.

Reedel ja laupäeval sõideti Harju- ja Järvamaal Eesti autoralli ja juunioride meistrivõistluste kolmas etapp Neste Oil Harju Rally. Harju rallil osales kokku 80 võistluspaari kaheksast riigist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles